Minnesfonden

Ivar Knås Ankarstigs minnesfond

Ivar Knås Ankarstig, som spelade amerikansk fotboll med Djurgården Amerikansk Fotboll, omkom sommaren 2013. Till minne av Ivar har det bildats en minnesfond, till förmån för ungdomar som inte har de ekonomiska förutsättningarna att spela amerikansk fotboll.

Tanken är att fonden skall hjälpa den sökande med kostnader, helt eller delvis, för exempelvis inköp av utrustning, lägeravgifter, etc. Fonden riktar sig till ungdomar som spelar amerikansk fotboll i en klubb inom Stockholmsområdet. För mer information om hur du söker bidrag från fonden klicka här: Hur kan du söka?

För att säkra framtiden för Ivar Knås Ankarstigs minnesfond behöver vi din hjälp!

Hjälp oss sprida information om att denna fond finns, och hjälp oss genom att sätta in pengar på Ivar Knås Ankarstigs minnesfond:

Svenska Handelsbanken, konto: 6125-751 299 758

För ytterligare information klicka här: Hur kan du bidra?.

För mer information om fonden kontakta Anna Knås eller Barbro Holm de nås på mail ivarsminnesfond@gmail.com eller på mobil:

Anna 073-970 91 50

Barbro 070-939 10 52

Innerligt tack till alla er som skänkt pengar, som månatligen sätter in pengar på kontot, som hjälper till att sprida information och som på alla olika sätt bidrar till att stötta minnesfonden!

Vi stödjer Ivar Knås Ankarstigs minnesfond:

Djurgården Amerikansk Fotboll – http://difaf.se/