Hjälp oss fylla på fonden!

För att minnesfonden ska kunna fortsätta ge ekonomiskt stöd till ungdomar som vill engagera sig inom amerikansk fotboll behövs ditt stöd. Hjälp oss genom att sprida information om att fonden finns, tipsa dina vänner och bekanta. Hjälp också gärna genom att sätta in pengar på Ivar Knås Ankarstigs minnesfond:

Svenska Handelsbanken, konto: 6125 – 751 299 758

Du kan skänka ett engångsbelopp eller ännu bättre – bli månadsgivare! Inget belopp är för litet.

Vill ditt företag eller förening stötta fonden? Kontakta i så fall Anna eller Barbro för vidare diskussion om hur, se kontaktinformation nedan. Ni kan som tack bli omnämnda här på sidan, exempelvis med en länk till er hemsida, samt få ett tackkort och/eller minnesblad.

Även du som privatperson kan få ett tack- eller minnesblad i samband med att du skänker pengar till fonden. Informera i så fall om detta via mail till fonden.

Innerligt tack till alla er som skänkt pengar, som månatligen sätter in pengar på kontot, som hjälper till att sprida information och som på alla olika sätt bidrar till att stötta minnesfonden!

För mer information kontakta Anna Knås 073-9709150 alternativt Barbro Holm 070-9391052, eller skicka ett mail till ivarsminnesfond@gmail.com.