Under de senaste fyra åren har Täby Flyers genomfört Flyers Summer Camp. Ett sommarläger och coach clinic med omatchad utvecklingsmöjlighet för alla närvarande spelare och coacher. Flyers Summer Camp är ett unikt läger i Sverige, där amerikanska coacher kommer till Sverige för att utveckla både spelare och coacher.

Vi tror dock att delad glädje är dubbel glädje. Vi vill därför till årets upplaga bjuda in alla spelare födda 2000 – 2003 till detta unika sommarläger enbart inriktat på amerikansk fotboll tillsammans med amerikanska coacher.

På samma gång bjuds alla coacher in, oavsett nivå, erfarenhet och bakgrund, till tre fullmatade dagar som kombinerar fokuserade coach clincs med praktisk tillämpning och utlärning.

Huvudansvarig för lägret är Coach Jonathan Clark som är Head Coach på Madison Southern i Kentucky. Coach Clark har erfarenhet som spelare på Ohio University och har även coachat på Auburn University i Alabama.

Med sig tar Coach Clark en skara erfarna, kunniga och engagerade coacher som handplockats för resan till Sverige och sommarens läger.

Lägret pågår 16, 18 och 19 juni i Täby och kommer förutom teknisk träning även innefatta ”strength & conditioning”.

Dagarna delas för spelarna upp så att ungefär halva dagarna ägnas åt fotbollsträning utomhus på fotbollsplanen och andra halvan ägnas åt gym och sprintträning. För coacherna blandas ren fotbollsträning med clinics. Detaljerat schema publiceras senare.

För att kunna bedriva effektiv träning och maximera nyttan för deltagarna finns det ett begränsat antal platser – se till att anmäla dig så snart som möjligt!

Fakta

Datum: 16, 18 och 19 juni 2017
Tid: ej fastställt, uppdateras inom kort
Plats: Sjökrigsskolan, Täby (ute)
Täby AK, Tibblehallen (gym)
Tibbleskolan, Täby (clinics)
Pris: 950:- (spelare)
450:- (coacher
 – se notering om SISU-stöd på länken nedan!)
Anmälan: senast söndag 14 maj 2017 på länken nedan
Mat: Lunch ingår
Utrustning: Full fotbollsutrustning (ute)
Innekläder (gym)
Att tänka på: Allergier och andra frågor skickas till summercamp@tabyflyers.se

http://tabyflyers.se/summercamp

 

Anmälan

Anmälan och betalning sker på https://simplesignup.se/event/94977 eller knappen nedan.