Många föreningar oavsett idrott har behov av att lära sig hur en förening egentligen fungerar. Stockholmsidrotten bjuder därför in till en utbildningskväll i syfte att stärka föreningens kunskap i föreningslära.
Hur kan ett välfungerande föreningsarbete se ut på bästa sätt? Hur ser föreningen framåt för att nå en positiv utveckling? Det är några av frågorna vi diskuterar under kvällen.

Förutom en inspirerande föreläsning finns tid för erfarenhetsutbyte med andra föreningar. Ni får också information från Stockholmsidrotten om våra organisatoriska förändringar som ger er som förening möjlighet till ännu bättre stöd.

Mål med kvällen:

Utbildningen syftar till att ge en introduktion i föreningslärans grunder för att skapa en trygghet och större kunskap i hur föreningsverksamhet fungerar. Utbildare är Kim Rehnfeldt som under många år varit verksam i Stockholms Fotbollsförbunds
styrelse och föreningsutvecklingskommitté. Kim föreläser på uppdrag för både Stockholms Fotbollsförbund och SISU och då ofta i ämnen som föreningslära och coachande föräldraskap.
Välkommen till en utbildningskväll
full med inspiration!

När:

29/5 Quality Hotell Friends Arena, Solna
30/5 Scandic Talk, Älvsjö
Tid: 18:00–21:00
Kostnad: Föreläsningen är kostnadsfri, men vid utebliven avbokning senast en vecka före kurs debiteras 250 kr.
Anmälan: Senast den 22 maj via respektive länk nedan:
Föreningsutveckling 29 maj 2017
Föreningsutveckling 30 maj 2017
Frågor: Markus Thorn, 08-627 40 67
markus.thorn@stockholmsidrotten.se