Tack för en härlig dag med underbar fantastisk bra football. Det är så kul att se alla spelarana och coacher med alla föräldrar och supporters. Sedan har vi onkeligen härliga stora planer i år. En fantastisk kiosk och grill (testa hamburgarna de är gryma!)

Här är söndagens matchschema:

Vi är dessvärre fortfarande 1 domare kort så U11 kommer imorgon att spela med 3 domare istället för 4. Om ni vet någon ledig domare imorgon så ta med denna person.

Sedan en liten vädjan; vi sade idag till HC att de tillsammans med lagledare ansvarar för förutom sina spelare, även föräldrar och supporters. Stämningen har varit kanon och verkligen ”good spirits”. Den är bara en liten detalj som inte funkar och det är att vi har säkerts zoner och det innebär inga föräldrar på planen. När det gäller A planen så har vi fantastisk fina läktare att sina under tack (inget regn där) På B-plan så står man bakom vita linjen när man har läktaren i ryggen och på andra sidan bakom den långa kon raden. Detta för allas säkerhet. Tipp topp om ni sprider runt detta så slipper vi i STAFF och funktionärer gå runt och säga till.

Imorgon så har vi inte de härliga killarna i TRC U15 som hjälper till som funktionärer då de själva spelar match. Istället hjälper vi alla åt tillsammans med TRC föräldrar att få ihop kedja och boll kalle. Prisutdelningen kommer att ske ca 16.30 imorgon. Alla får medalj så stanna kvar.

Till sist, vi försöker skapa en bildbank i STAFF och sedan är det kul om vi kan få upp lite härliga bilder från HP-STAFF cup både på Facebook och hemsidan. Alla kan maila in sina bilder till bild@stockholmaff.se Tack för alla bidrag som hittills kommit in.

Stort tack till alla som hjälpt till idag och kommer hjälpa till imorgon!